Læs om Virtual Server

På denne side kan du læse mere omkring vores Virtual Server løsning


Virtual Server


Der findes rigtig mange forskellige typer af serverløsninger nu om dage, og de virtuelle af slagsen ligger i den billige ende af skalaen. En Virtual Server henvender sig til den type virksomheder, som ikke finder eksempelvis et webhotel tilstrækkeligt til, at kunne håndtere deres hjemmeside og som samtidig ikke ønsker at betale udgiften til en traditionel server eller cloud server løsning.

Så har du ansvaret for it'en i en forretning med én eller flere store hjemmesider, et mindre økonomi- eller CRM system, så vil en Virtual Server med stor sandsynlighed være den rigtige løsning for jer.Serverhosting   Datacenter   Virtual serverløsning   Virtual ServerHvis man kigger på teknikken, så er løsningen baseret på VMware teknologi og hostet fra vores state-of-the-art datacenter i Skanderborg. Datacenteret er 100% redundant mellem din server og din internetudbyder, da vi har 2 superhurtige forbindelser til både TDC og Telia, 2 routere, 2 firewalls osv. Herved er der altså kun en meget lille risiko for, at der går noget galt i vores ende.

På din Virtual Server løsning kan du frit vælge om du vil køre Windows eller Linux, og det ligger dig frit for, med hensyn til hvilke applikationer, programmer, services og 3. parts komponenter som du ønsker at anvende. Du kan desuden tænde, slukke eller genstarte din server uanset hvor du befinder dig - hvilket gør, at det næsten vil virke som om, at din Virtual Server stod lokalt.

Læs mere om Virtual Server