Læs om Virtual Datacenter

På denne side kan du læse mere omkring vores Virtual Datacenter løsning


Virtual Datacenter


Et Virtual Datacenter består af en række fysiske servere - eller såkaldte hosts - der er forbundet og har fået virtualiseret deres serverressourcer til en fælles pulje af virtuelle CPU-kerner og RAM. Det kan lade sig gøre med hjælp fra VMware, der er verdens førende virtualiseringssoftware.

De virtuelle ressourcer bliver så, sammen med plads fra vores SAN, tilgængeligt i dit personlige VMware vSphere kontrolpanel hvorfra du har adgang til at oprette, slette og tilpasse Virtuelle Maskiner (dine egne Cloud Servere). Det vil altså komme til at fungere, præcis som var det dit eget lokale datacenter, og give dig de helt samme muligheder.Serverhosting   VMware   Outsourcing   Virtual DatacenterVed at outsource dit datacenter og i stedet etablere et Virtual Datacenter, vil du altså ikke miste hverken kontrol eller fleksibilitet. Tværtimod vil du adoptere en yderst høj skalerbarhed og et niveau af omstillingsparathed, der gør det muligt for din virksomhed at kunne imødekomme enhver tænkelig kommerciel forandring, pludselige skift i markedet eller uforudsete kundeindtag, som ikke var tænkelige dengang du etablerede dit fysiske datacenter og derfor ikke bliver understøttet i dag.

Med et Virtual Datacenter vil du yderligere optimere din time-to-action og opnå en driftsikkerhed der kan konkurrere med selv de største hostingudbydere af slagsen.

Læs mere om Virtual Datacenter