Læs om Cloud Server

På denne side kan du læse mere omkring vores Cloud Server løsning


Cloud Server


Når man kigger på de serverløsninger, som der er tilgængelige i dag, så er en Cloud Server det nyeste skud på stammen. Udviklingen inden for serverhosting er i dag nået så langt, at sikkerhed, teknologi og stabilitet i langt de fleste tilfælde og i stor stil overstiger hvad fysiske setups kan levere.

Når du vælger en Cloud Server løsning, så vil vi etablere et Layer 3 netværk, som bliver dedikeret udelukkende til dig - en såkaldt Private Cloud, som kun du har adgang til, når du forbinder dig igennem en krypteret og sikker VPN forbindelse. I dette netværk vil vi oprette det antal Cloud Servere, som du har brug for - et antal der naturligvis løbende kan tilpasses. De virtuelle hardware ressourcer som er tilknyttet de forskellige servere, kan selvfølgelig også løbende tilpasses.Serverhosting   vps   Cloud serverløsning   Cloud ServerMed en Cloud Server vil du altid kunne nøjes med, at skulle betale for den kapacitet, som du på ethvert givent tidspunkt har brug for - da en tilpasning af ressourcer kun er et opkald væk. Det er muligt, fordi vi ikke behøver fysisk at pille vel nogen maskine, men kan ordne det hele fra et kontrolpanel.

Cloud Server løsningerne er baseret på nogle store fysiske servere, som ved hjælp af VMware software, giver os mulighed for at virtualisere deres hardware ressourcer. Det giver os så videre mulighed for frit at kunne forme og tildele virtuelle ressourcer til vores kunder.

Denne virtualisering vil blandt andet øge redundansen og derved oppetiden i vores datacenter, da problemer på en enkelt server blot betyder, at en anden server straks vil tage over. Har du yderligere spørgsmål omkring virtualisering eller Cloud Servere, så tag endelig fat i os til en uforpligtende samtale!

Læs mere om Cloud Server